Idag finns det väskor för alla tillfällen och smaker. Allt från den lilla kuvertväskan till den stora bagen som rymmer alla dina ägodelar. Det finns dessutom väskor i alla prisklasser så alla har möjligheten att hitta den perfekta väskan. En väska ska i mina ögon sett inte bara vara praktisk och ha fack för till exempel din mobil, dator eller surfplatta. Den måste vara snygg och ge en lyxigare känsla.

Populära väskor

Varje modehus har som mål att skapa en väska som kommer finnas på alla kändisars armar. Då kommer den bli en ikon som syns i allt från spel till tidningar. Jag har även hittat spel där du kan klä modeller med kläder och väskor. I en gratisversion av spelet kan du alltså styla väskan precis som du vill utan att spendera pengar. Lite av en drömvärld för en väskälskare.

Är det värt att satsa på en dyrare väska?

Om du frågar mig så är det givna svaret ja. Det är många som drömmer om att köpa en designerväska. Men många frågar sig om det är värt att spendera enorma summor när de billiga kedjorna tillverkar väskor som ser nästan exakt likadana ut. Det som du kan ha med dig när du köper en designerväska är att den kommer vara hela livet. Det är toppkvalitet som bara kommer att bli snyggare med tiden.

Ett tips från mig är att du bör välja en väska som du kan använda till så mycket som möjligt. Se till så att du får plats med allt som du vill kunna ha med dig, både till vardags och till fest. Det kan också vara bra att veta att du ofta kan sälja en designerväska till ett bra pris i andra hand om du skulle vilja vid ett senare tillfälle.