• Okategoriserade

Väskorna vi vill ha 2018

Väskor kan man (enligt mig) inte ha för många av. Jag har alltid med mig en väska – till jobbet, på resan, till stranden, på stan och på festen. En väska är ju både praktiskt att förvara saker i och kan verkligen sätta pricken över i:et. Precis som med det mesta andra kommer trender och går även vad gäller väskor, så om du tycker om trender gäller det att hänga med i svängarna. Samtidigt gäller det att hitta en väska som passar just din stil och smak. Som lite hjälp på traven får du här ett par tips på väskor och modeller som du kan satsa på till nästa år.

Reptilmönstrade väskor blir hett

Det förutspås att reptilmaterial kommer tillbaka stort både i vinter och nästa år. Det gäller för såväl kläder som skor och väskor. Jag är personligen väldigt förtjust i reptilmönster, så detta uppskattar jag. Jag satsar alltid på oäkta material. Försök dock att hitta ett material som ser så äkta och naturligt ut som möjligt. För ”plastiga” material kan lätt se billiga ut. Grönt, svart, beige eller en utstickande färg? Det valet är ditt!

Maxiväskor är praktiskt och snyggt

Väskorna vi vill ha 2018Maxiväskor har varit populärt under ett tag, och den trenden fortsätter även nästa år. Dessa typer av väskor är perfekta som jobbväskor (till exempelvis iPad, block och annat som tar lite plats), men är också bra att ha med på resan eller under shoppingdagen. Maxiväskor är helt enkelt allt-i-allo-väskor. Satsa på ett exklusivt lädermaterial eller ett chict lackmaterial, det viktiga är att väskan är stor!

Miniväskan till festen och klubben

Motsatsen till maxiväskan – miniväskan – spås också blir både mindre och trendigare än någonsin. Kuvertväska i all ära, men satsa gärna på en axelväska som både är snygg och praktisk att ta med på till exempel fest eller klubbkvällar. Här kan du med fördel satsa på en klar och utstickande färg som sätter pricken över i:et på din övriga outfit.

Ryggsäcken hängen kvar

Väskorna vi vill ha 2018Ryggsäckar i olika modeller, material och färger har under en tid varit trendigt, inte minst inom det mer ungdomliga modet. Dessa är både praktiska och skapar den perfekta avslappnade streetlooken för dig som gillar det. Kör gärna på naturnära färger som passar de flesta kläder och stilar som du väljer för dagen.